Semestern slut = ta tag i träning och kost

Japp idag var min första arbetsdag efter 4 veckors semester. Det har varit skönt med ledighet och att vara med Anders hela tiden, även fast vi har hållit på med att lägga om taket den största delen av tiden. Vi avslutade förra veckan med en natt på Bjertorpsslott! Det var jättemysigt, det kan jag rekommendera, fast det kostar en del.


Så här ser baksidan ut på Bjertorpsslott

Så här ser baksidan ut på BjertorpsslottEfter slottet åkte vi vidare till farmor som bor utanför Mellerud i Dalsland. Min bror och hans familj var där, vi slappade på dagarna och var sociala på kvällarna. Det blev mycket kortspel med brorsbarnen 🙂


Ronja och Rasmus spelar sänka skepp

Ronja och Rasmus spelar sänka skeppHampus vilje hjälpa sin pappa med att klippa häcken

Hampus vilje hjälpa sin pappa med att klippa häcken


Åter till verkligheten! Det var skönt med lite avkoppling men nu är jag taggad till att träna och äta bra. Idag blev en bra start på detta!  Dagens träning:


Det blev 30 min spinning som kondition följt av styrketräning, bröst, triceps och biceps.

Totaltid: 1 h 23 min

Maxpuls 176 (91%)

Snittpuls: 132 (68%)

Energiförbrukning: 791 kcal


Efter duschen ställde jag på vår Tanitra våg som mäter muskelmassa och fettprocent. Jag fick följande resultat:

Vikt 68kg

Fettprocent: 28,4%  (detta vilja definitivt minska)

Muskelmassa: 46,2 kg

Fysiskålder: 28 år (det var ju bra, jag fyller 28 år i september)

Jag passade också på att mäta en del kroppsdelar:

Midja: 76,5cm

Mått under naveln: 88cm

Stuss: 102cm

Lår: 58cm

Över arm: 29cm


Det är bara för att det ska vara lättare att se de små förändringarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *