Lite träning blev det idag

Nu när vi är håller på att renovera så får jag passa på att träna när tillfälle ges. Idag har vi inte gjort så mycket vettigt, i förmiddags var vi till Axvalla marknad och kikade. Vi var mest där för att göra något annat idag, sedan gick vi till Anders farmor som bjöd på fika. Väl hemma igen drog Anders igång med att klippa gräset, jag kände mig rastlös och flum surfade på nätet. Efter ett tag bytte jag plats med Anders med att klippa klart gräset. Min rastlöshet höll i sig även när jag var klar med klippning. Till slut snörade jag på mig löpardojorna och sprang iväg.


Lite spontant bestämde jag med för att köra intervaller i backe, det blev 10 st totalt och jag körde alla i rad. En intervall tog runt 40 sekunder och det blev snabbt segt i benen. Efter intervallerna började jag gå hem som nedjogg men det började regna så jag joggade sista biten hem.

Dagens träning:

Totaltid: 50min

Maxpuls: 174 (90%)

Snittpuls: 140 (73%)

Energiförbrukning: 529 kcal

Efter träningen grillade vi kött och jag blandade ihop en couscous sallad, det satt fint!


Detta smakade riktigt bra!

Detta smakade riktigt bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *