Formen 8 månader efter förlossning

Nu är det dags att ta tag i allt vad det gäller träning på riktigt! Beach 2013 är ju snart här! Jag har nästan gått ner alla kilon sen förlossningen, vågen visade på 71,4kg i igår morse. Jag låg nog på 70kg innan jag blev gravid. Men sen har jag ju tappat en hel del muskelmassa som jag gärna vill ha tillbaka, så nu måste jag ta tag i styrketräningen.

Därför har jag hängt på denna tjejens hälsoresa på 8 veckor, än så länge har jag bara gjort ett träningspassa denna vecka, men förhoppningsvis blir det ett till idag.

Hon går hellre på mått än vikt så därför har jag även mätt min kropp med måttband:

Höger arm: 28,5cm

Bröst: 93,5cm

Midja: 82cm

Stuss: 103,5cm

Höger lår: 56,5cm

Detta ser ut på följande vis:

IMG_3248 IMG_3250 IMG_3252 IMG_3254

Jag har kört med Viktväktarna fram tills i måndags, men kände att det inte är rätt för mig längre. Jag inte tillgodo räkna mig den typ av träning med Viktväktarna. Jag har därför bytt till Shapemeup applikationen, där man räknar kalorier istället för propoints. På så sätt kan jag även lägga in hur mycket jag förbränner på mina träningar och promenader. Jag använder mig av Runkeeper vid promenader och löpning utomhus, annars använder jag mig av min pulsklocka som talar om på ett ungefär hur mycket man förbränt.

2 Comments

  1. Klara

    En otrolig förändring sedan sista delen av graviditeten. Det är ett bra arbete på så kort tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *