En liten löptur blev starten på denna dag

Min kropp anpassar sig snabbt till en viss dygnsrytm och för tillfället är det att vakna tidigt på morgonen. Idag gick jag upp strax innan 8 och det kändes som sovmorgon. Jag brukar ju gå upp strax efter 5 på vardagarna. Jag hade beslutat redan igår att jag skulle ut och springa på morgonen. Så strax efter 8 begav jag mig ut på min lilla tur, tyvärr fick jag återigen håll efter typ 20 min. Tror att min kropp inte gillar att springa på tom mage på morgonen, i fortsättningen får jag försöka få i mig någon banan innan. Så det blev joggingtempo idag eftersom jag hade håll över halva rundan. Jag joggade i 45 min.

Min maxpuls: 172 (89%)

Min snittpuls: 148 (77%)

Energiförbrukning: 563 kcal

Snart ska vi åka till Hjo för att kolla på en gammal begagnad racer cykel till mig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *