Det blev styrketräning idag!

Vi hade inte fått så många uppgifter från snickaren att göra idag, så jag hann med ett styrketräningspass. Det blev enbart överkropp som jag blandade ihop. Jag har skrapat ihop alla mina och Anders gamla vikter och ställt i ordning det uppe på vagnsskjulet. Det är riktig ROCKY känsla på mitt gym. Jag har till och med fått upp min gamla sandsäck. Följande övningar blev det idag:

Bänkpress ca 38kg 8 reps ggr 3

Skivstångsrodd ca 38kg 10 reps ggr 3

Bicepscurl hantlar ca 12kg 8 reps ggr 3

Tricepspress? hantlar ca 6kg 8 reps ggr 3

Axelpress hantlar ca 12kg 8 reps ggr 3

Axelrodd skivstång ca 21kg 8 reps ggr 3

Ryggresningar på boll 20 reps ggr 3

Bensänkningar på boll (mage) 12 reps ggr 3

Situps 20 reps ggr 3

Ett effektivt pass som tog totalt 50 min och då körde jag uppvärmning på crosstrainern också. Vikterna blir ca för jag har inte vägt stängerna, därför är det lite sårt att veta exakt. Sedan var det dags för duschen och laga mat. Anders blev sugen på spagetti och köttfärssås så då blev det det. Han var dagens kock och jag stod för salladen, det är trevligt att laga mat ihop.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *