Dagens träning

Imorse blev det som vanligt den klassiska morgonpromenaden, förra veckan när jag var sjuk så kändes det så konstigt när jag inte alls hade krafter till att ens promenera. Nu känns det bra igen nu när jag börjat med min morgonritual.

Nu på kvällen har jag tränat, det blev samma joggingtur som igår tar ca 22 min att ta sig runt. Sedan beslutade jag mig för att köra styrkan utomhus. Idag blev det ben och mage, 5 övningar per muskelgrupp. Det kändes som en klassisk försäsongsträning för innebandyn med jämfota hopp, skridskohopp, utfallssteg enbenshopp och så vidare. Jag kommer nog inte kunna springa imorgon kväll utan kanske får köra ett race på cykel istället 🙂

Total träningstid: 1 timme 20 minuter

Maxpuls: 173 (90%)

Snittpuls: 138 (72%)

Energiförbrukning: 842 kcal

Nu väntar mat!!!

Enkelt och gott!

Enkelt och gott!

One Comment

  1. Klara

    Härligt att få en inblick i träning och matintag. Ser fram mot midsommaraftion!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *