Lilla badrummet nästan klart!

Idag har rörmokaren varit här och gjort sitt jobb, imorgon kommer elektrikern för att göra det sista med elen. Vi har verkligen saknat badrummet på nedervåningen, nu har man väntat in i det sista innan man orkar gå upp en våning för att gå på toa. Verkligen ett i-lands problem, men har man vant sig vid lyxen att ha toa på båda våningarna så saknar man när en är borta. Snickaren kom även förbi med vår dörr till toan, så Anders ska hänga upp den sedan.

 

 

 

Vägghängd toastol från ifö

 

Till detta badrum blev det en vägghängd toastol fast med tanken utanför väggen, Anders är fortfarande lite bitter för att jag fick min inbyggda till övervåningen. Jag förstår honom eftersom den inte har fungerat som den ska. Men idag hade vi faktiskt en kille från ifö som fixade den, så nu fungerar den som den ska.

 

Badrumsskåp från Westerbergs

 

Underskåpet är på plats och vattnet är inkopplat, elektrikern kommer imorgon och kopplar in överskåpets el. Anders köpte dessa badrumsmöbler från Optimera, det var utställningsex, men det var rätt länge sen nu. Skönt att få upp allt nu.

 

Klinker och kakel

 

Så här ser golvet ut med klinker och även kaklet, kaklet är samma som vi har på övervåningens toa.

 

Duschkabin arrow

 

Vattnet till duschkabinen är inkopplad men det ska till lite ström också innan den är helt inkopplad.

 

Nya tapeten i hallen

 

Vi har även tapetserat i den lilla hallen, så här ser den tapeten ut helt inzoomad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *