Det blev hemläxa av snickarna

Det blir inte så mycket tränat dessa dagar, när vi är i full gång och renoverar huset. Men det blir ju lite fysisk aktivitet det med. Jag tog min dagliga morgon promenad i morse, den tar drygt 30 min. Jag hoppas att jag orkar gå upp lite tidigare imorgon så att jag hinner springa innan jobbet istället.

takpapp och lägt är redan på plats

takpapp och läkt är redan på plats

Sally den lilla tjockisen hittade ut på taket

Sally den lilla tjockisen hittade ut på taket

Reglat för fönster och balkongdörr

Reglat för fönster och balkongdörr

2 Comments

  1. Hej Maria!

    Japp Sally är på smällen, vi vet inte exakt när hon ska föda men tippar på att det är inom 4 veckor. Det luriga är bara vem som är farsan till ungarna. Sally hade typ 5st hankatter som raggade på henne samtidigt. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *