Gravidbilder Vecka 40 +1 dag

Japp nu har dagen för beräknad förlossning varit och den lilla bebisen verkar trivas inne i magen, men det blir ju närmare förlossning för var dag som går. Jag och Anders är väldigt förväntansfulla nu och vill bara att den lilla/lille ska komma ut till oss på utsidan. Jag försöker ta en liten kortare promenad varje dag i hopp om att tyngdlagen ska kunna påverka detta, men inget än så länge.

Gravidbild vecka 40 + 1 dag

Min kära syster hade önskemål om denna outfit.

 

Gravidbild vecka 40 + 1 dag

Magen syns bättre utan kläder på.

4 Comments

 1. Anniina

  Gratulerar till färdigbakt bebis!

  Kom på att jag funderade på ”om ni fått tösen” än. Så nu tror jag på att det är em tjej! Har 50% chans att ha rätt! 🙂

  Du sms:ar mig väl när bebisen är ute!

  Lycka till!

 2. Tack så mycket Anniina!

  Självklart så kommer du få ett sms när den är ute.

  Barnmorskan gissade också kön igår, men hon trodde på kille. Så vi får helt enkelt vänta och se vad det är för något.

  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *