Gravidbild i vecka 37+ 6 dagar

Nu börjar det närma sig, inom juni månad kommer vi vara föräldrar till en liten bebis. Konstigt nog är det fortfarande lite verkligt, trots att jag har varit gravid länge nu. Men jag eller vi fattar nog när den verkligen är på utsidan av magen. Det sköna med naturens gång är att jag som gravid är trött på att vara tung och otymplig, vilket resulterar i att jag längtar till förlossningen nu. Det är så det ska vara, att inte vara stressad och rädd inför förlossningen utan längta till den dagen då allt drar igång.

 

Gravidbild i vecka 37 plus 6 dagar

Som jag har skrivit i mina senaste inlägg så har jag rätt mycket vätska i kroppen för tillfället, så när jag vilar så har jag fötterna i högläge för att motverka detta. Annars har jag 4 dagar kvar på jobbet nästa vecka, håller på att lära upp en tjej som ska jobba istället för mig nu under min mammaledighet. Hon verkar kanon, så det blir nog jättebra.

2 Comments

  1. maria

    Vackra underbara du! vad fin du är i håret. shit vad tididen har gått fort! jag fattar ingenting men det känns hur bra som helst! love

  2. Anniina

    Fin du är! Snygg i håret oxå!

    Det är PRECIS så det är. Först när man är så less på att vara gravid att man längtar efter smärta o förlossning, DÅ är bebisen färdigbakt och det är dags! Häftigt är vad det är!

    KRAM!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *