Gravidbild i vecka 31 + 2 dagar

Tiden rullar på och tyngre blir jag, så det är väl ett tecken på att saken i magen växer och gottar sig på min bekostnad. Jag har planerat att jobbat ganska länge för jag tror att jag skulle dö av tristess att gå hemma hela dagarna. Men man vet aldrig hur det blir på slutet men om det blir som man önskar sig så har jag 7 veckor kvar att jobba, vilket känns lite konstigt faktiskt.

Gravidbild vecka 31 + 2 dagar

Annars har jag råkat ut för halsbränna lite titt som tätt, vilket jag aldrig haft tidigare i mitt liv, så där blev jag en erfarenhet rikare på köpet. Jag blir även lite lätt besviken på mig själv när jag inte orkar göra saker i samma utsträckning som jag gjort tidigare, utan att man blir tröttare snabbare.

2 Comments

  1. Klara

    Härligt med en bild igen. Både du och magen är så fina. Ja babyn har det ombonat och tryggt.

  2. maria

    åh vad fint! och så jäkla skickligt. att det är en liten plutt där inne. det är all möda värt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *