Ivar med lampan

Ja, jag vet med mig att uppdateringarna har varit obefintliga det sista, suget att sitta framför datorn på sommaren finns inte. Det blir nog bättre till hösten igen.

Idag tänkte jag visa Ivar hur man tänder och släcker en lampa, men han ville mest dra ur sladden från kontakten. Men jag såg att det kunde bli några roliga bilder, tyvärr tog det roliga slut ganska snart då han råkade välta lampan så att den gick sönder, så det var bara fram med damsugaren.

IMG_4877 IMG_4878 IMG_4879 IMG_4880 IMG_4881

Igår tog Anders upp att det var väldigt länge sedan Ivar var sjuk och det är sant. Han har varit frisk sedan början på juni, dels är det sommar och att vi inte träffat lika många andra barn som vi gjort tidigare, med Pyttiorerna och mammagruppen som vi har varit på en gång i veckan.

Men i natt kände jag att han var lite varm och han hade svårt att sova stundtals och imorse tog jag tempen och den visade 38,3grader. Så det är inte super mycket, men lite som påverkar honom. Han har inga andra symptom så det kan vara att han har svårt att reglera kroppstempen för tillfället.

One Comment

  1. Klara

    Ja, härligt med uppdatering igen. Ivar är så söt när han tar in nya erfarenheter. Häftiga bilder det som hanns med i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *